Notice: Undefined index: urit in /var/www/clients/client14/web26/web/index.php on line 633
gardenmedia.hu
E-mail cím:
Jelszó:
Feliratkozás hírlevélre

Értesüljön aktuális AKCIÓINKRÓL első kézből!
CSUPÁN NÉHÁNY MÁSODPERC ÉS MÁRIS HÍRLEVÉLOLVASÓNK LEHET!
Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek soha nem adjuk ki!
Az alábbi beviteli mezőket töltse ki a feliratkozáshoz...
A hírlevélre feliratkozással kifejezetten hozzájárul az adatai felhasználásához és elfogadja adatvédelmi irányelveinket. (GDPR)

Név:
E-mail cím:
Bevásárlókosár
A kosár üres
Fizetendő: 0 Ft
Növény kategóriák

Az alábbi növénylista a címkék és jelszalagok rendelésének megkönnyítésére szolgál.

(A választott fajtákhoz hozzárendelheti a megrendelni kívánt színes növényjelölő tábla típusokat, vagy válassza ki a jeltábla típust a webáruházból és onnan is mellérendelheti a növény neveket.)

Évelő növények
Évelő növények

Díszfüvek, babuszok, páfrányok, pálmák, vízi, mocsári növények
Díszfüvek, bambuszok, páfrányok, pálmák, vízi, mocsári növények

Egy, kétnyári kerti cserepes növények
Egy, kétnyári kerti cserepes növények

Kaktuszok, pozsgások
Kaktuszok, pozsgások

Szobanövények
Szobanövények

Fenyők /tuják/
Fenyők /tuják/

Fák, bokrok
Fák, bokrok

Sziklakerti növények
Sziklakerti növények

Hagymás, gumós növények
Hagymás, gumós növények

A termékekre vonatkozó megjelenített árak tartalmazzák a törvényben elÅ‘írt áfát, azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra, az árak tartalmazzák! A megrendelt termékek online rendeléssel házhoz szállítással , illetve személyesen is megrendelhetÅ‘ek telephelyi átvétellel.

MPL  1 kg-ig ajánlottan /utánvéttel br; 2200Ft

MPL  1-3 kg-ig ajánlottan /utánvéttel br; 2.500 Ft

MPL XLméret / Jeltáblatartó/ MPL utánvétel 3500 Ft

MPL  3-5 kg-ig ajánlottan /elÅ‘re utalással  br; 2.600 Ft

 

Kérjük hogy ne utaljon addig amíg e-maiben nem küldtük meg a számla másolatot. /Utaláskor kérjük a közlemény     rovatba a számla sorszámát megadni!

Programjaink elÅ‘re utalással is megvásárolhatóak, ezután az általunk megadott linkrÅ‘l letölthetÅ‘ a program a regisztrációs kóddal együtt, díj; 0 Ft    Amennyiben CD-is igényelné, kérjük jelezze a megjegyzés ablakban.

Kis raklapos szállításátutalásos számlával  hullámpapír doboz, vagy nagysúlyú kültéri táblák esetében a Gebrüder Weiss Kft.-vel szállíttatunk, br; 14.000 Ft

Fontos! Cégünk a termékek környezetvédelmi termékdíját az alapanyag árban már megfizette, az áraink ezt már tartalmazzák!

 

Általános SzerzÅ‘dési és Felhasználási feltételek

Az alábbi dokumentum a Gardenmédia webáruházban történÅ‘ vásárlás, megrendelés jogi feltételeit tartalmazza. Ön megrendelésének jóváhagyásával a távollevÅ‘k közötti szerzÅ‘déskötésre vonatkozó jogszabály értelmében az alábbi szerzÅ‘dést elfogadja, ezért rendelés elÅ‘tt feltétlenül OLVASSA EL!

A vásárlási szerzÅ‘dés írásban foglalt szerzÅ‘désnek minÅ‘sül, melynek a nyelve magyar.

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Web áruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános SzerzÅ‘dési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelezÅ‘érvényűnek tekinti magára nézve.

A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülÅ‘ kérdések esetén Ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll!

ÜzemeltetÅ‘i adatok

Cégnév: Hajdú Plakart Kft.

Székhely: 4220 Hajdúböszörmény, Dr. Molnár I. u. 6.

Telephely: 4220 Hajdúböszörmény, Baltazár D. u. 29.

Adószám: 13716444-2-09

Számlaszám: 10103434-58327300-01000007

Cégjegyzék szám: HBm 09-09-012518  

Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda:Hajdú - Bihar megyei Cégbíróság

SzerzÅ‘dés nyelve: Magyar

Elektronikus Ügyfélszolgálat: gardenmedia kukac gardenmedia.hu

Telefonos ügyfélszolgálat: 06/20 439-11-69       Tel./Fax: 52/229-759

Rendelési információk

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 9.00 -17.00 óráig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt idÅ‘pontokon kívül is van lehetÅ‘ség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidÅ‘ lejárta után történik, az azt követÅ‘ napon kerül feldolgozásra. Ügyfélszolgálatunk minden esetben telefonon visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelését. A megrendeléseket nem raktárkészletrÅ‘l teljesítjük, minden termék egyedileg készül, így az általános teljesítési határidÅ‘, a visszaigazolástól számított 5-15 munkanap. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.  ElÅ‘re nem látható okok (alapanyag késés, gépjavítás, stb.) miatt fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Erre kizárólag a megrendelÅ‘vel történÅ‘ egyeztetést követÅ‘en kerülhet sor!

A megrendelÅ‘ felelÅ‘sségvállalása

A megrendelÅ‘ a regisztrációs oldalon adja meg az adatait (melyeket az adatmódosítás oldalon módosíthat), a megrendelés ezen adatok alapján kerül teljesítésre. Hibás, vagy hamis adatok megadásából eredÅ‘ károkért minden felelÅ‘sség a megrendelÅ‘t terheli. MegrendelÅ‘ tudomásul veszi, hogy rendelése(i) jóváhagyásával jelen szerzÅ‘dést elfogadja, és az itt leírtak be nem tartásával szerzÅ‘désszegést követ el, melyért jogi felelÅ‘sséggel tartozik. Az egyértelműen hamis adatokkal regisztrált felhasználókat a Gardenmédia webáruház jogosult az adatbázisból törölni, illetve kétségbe vonható adatok valódiságát jogosult ellenÅ‘rizni.

MegrendelÅ‘ vállalja, hogy az általa jóváhagyott rendelésekben megrendelt árut tartalmazó küldemények átvételérÅ‘l és kifizetésérÅ‘l gondoskodik az általa választott szállítási és fizetési módoknak megfelelÅ‘en. Amennyiben a küldemény kézbesítése a megrendelÅ‘ hibájából meghiúsul, az ebbÅ‘l eredÅ‘ többletköltségeket a megrendelÅ‘ megtéríti a Gardenmédia webáruházat működtetÅ‘ Hajdú Plakart Kft. részére.

Rendelés menete

1.Az általánosan használt, megismert módokon választhatja ki az egyes termékeket webáruházunkban. Ha nem üres címkéket, szalagokat, táblákat, hanem grafikailag megtervezett, akár egyedi fényképes címke típust rendel, ehhez hozzárendelheti a növény adatbázisunkban található fajtanevek elÅ‘tt lévÅ‘ kódszámot, ez megkönnyíti  a további munkafolyamatokat és nem kell Önnek minden növényhez leírást csatolnia.

2. Ha nem találja a növényfajtát, vagy szeretné kiegészíteni saját információival, ezt megteheti a megjegyzés menüben. Ez vonatkozik az egyéb rendelhetÅ‘ termékekre is.

3. Céglogót, képeket EAN azonosítókat a megrendeléskor a termék alatti mezÅ‘kbe csatolhatja, feltöltheti, a megjegyzés rovatba információi leírhatja ezt a mentés füllel kell rögzíteni a kosárba helyezés elÅ‘tt.

4. A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba a kívánt darab/ csomag számot állítsa be.

5. Amennyiben szeretne további terméket kosárba helyezni, válassza a „vásárlás folytatása” gombot. Ha nem szeretne további terméket vásárolni,ellenÅ‘rizze a megvásárolni kívánt termék darabszámát. A „törlés” gombra kattintva törölheti a kosár tartalmát. Mennyiség megadását követÅ‘en válassza a „kosár frissítése” gombot.

6. Szállítási/fizetési mód kiválasztása.

7. Megrendelés

8. Szállítási / Számlázási illetve a belépési adatok megadása /Amennyiben már regisztrálta magát akkor be tud lépni.

9. Az adatok megadását követÅ‘en a " Megrendelés" gombra kattintva tudja elküldeni megrendelését, elÅ‘tte azonban még egyszer ellenÅ‘rizheti a megadott adatokat, illetve megjegyzést is küldhet a megrendelésével.

10.  A megrendelés elküldését követÅ‘en e-mailben visszaigazolást kap.

11. A beérkezett megrendelését  visszaigazoljuk, illetve egyeztetjük az adatokat, majd 1-2 nap múlva színes késztermék kép  mintát kap. Amennyiben megfelelÅ‘nek tartja és ezt írásban e-mailben  megerÅ‘síti, ezt követÅ‘en történik a gyártás!

 Amennyiben regisztrál,  a jövÅ‘ben regisztrált felhasználóként be tud lépni és azonnal el tudja küldeni megrendelését a szállítási és számlázási adatok megadása nélkül! Fontos, ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázára, illetve szállításra a termék. A regisztrációt egyszer kell végrehajtania, késÅ‘bbi vásárlások alkalmával ezt a lépést már nem kell elvégeznie. 

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

A megrendelt terméket szinte minden esetben átutalással kell kifizetni. A fizetendÅ‘ végösszeg a megrendelés összesítÅ‘je és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár elÅ‘tt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzÅ‘könyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzÅ‘könyv nélküli reklamációt nem állmódunkban elfogadni! Biztosítunk lehetÅ‘séget a csomag értékének elÅ‘re történÅ‘ kiegyenlítésére. Ezt kérjük jelezze.

Visszalépés a vásárlástól

A webáruházunkban megrendelt termékek többsége nem késztermék. Egyes termékek  a megrendelÅ‘ igényeihez tervezett és legyártott  egyedi áruk. Egyedi méretre, egyedi igény szerint legyártandó címkék, etikettek, dísztárgyak egyedi terméknek minÅ‘sülnek.  Egyedi termékre az Elállás joga nem érvényesíthetÅ‘. Nem egyedi termék esetén a vásárló elállhat a vásárlási szándékától. Ezt a termék kézhezvételét követÅ‘ 14 napon belül kell jeleznie  a webáruház felé. Ez történhet írásos formában (pl.: email, postai levél, stb.), de akár szóban (pl.: telefon, személyesen ügyfélszolgálaton) isA kiszállított termék és oda szállítási díját szállító megfizeti a megrendelÅ‘ felé. Azonban a termék visszaszállítási költsége szállító felé, a visszaküldÅ‘t terheli. 

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet (a távollevÅ‘k között kötött szerzÅ‘désekrÅ‘l) 5. § c) pontja szerint: A fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogot olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elÅ‘. A MegrendelÅ‘ , a megrendelését követÅ‘ ( a  Szállítótól kapott, pontos termékképet adó ) visszaigazolását és gyártási jóváhagyását követÅ‘en a termék készítésének folyamata elindul. Ezután már nem áll módunkban visszamondását elfogadni és a megrendelés teljes összege kiszámlázásra kerül!

 

A biztonságos üzletmenet és a visszaélések elkerülése érdekében Szállító fenntartja magának a jogot, hogy csak feltételekhez kötve (pl. értékhatár feletti elÅ‘zetes fizetési kérelem), vagy egyáltalán ne szolgálja ki azokat a vásárlókat, akik rendszeresen nem tartják be a vásárlási szerzÅ‘désben foglaltakat, vagy bármilyen más módon kárt okoznak Szállítónak.

Garancia (jótállás)

Hibás termék esetén a törvényben szabályozott keretek között a garancia érvényesíthetÅ‘. Cégünk az általa forgalmazott termékekre 12 hónap garanciát vállal az adott termékre vonatkozó felhasználási feltételekkel. A kültéri felhasználású etikettekre, címkékre a termékleírásban szereplÅ‘ használhatósági intervallum idejére vállalunk garanciát. A jótállási idÅ‘ kezdete a számla dátuma és amennyiben a termék mellett nincs külön jótállási jegy, akkor a számla egyben a jótállási jegy is. A jótállási körbe nem esÅ‘ termékeinkre a vonatkozó jogszabályokban rögzített szavatossági idÅ‘ jár.

Az eladó további szavatossági és jótállási felelÅ‘sségére a Ptk.-ban és a 151/2003. (IX.22.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

A Tartós fogyasztási cikkek jótállásáról a 151/2003. (IX.22.) sz. Korm.  rendeletben foglaltak az irányadók.

SzerzÅ‘désben nem szabályozott kérdések  

A jelen szerzÅ‘désben és a kapcsolódó dokumentumokban nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, valamint az elektronikus kereskedelemre és a távollevÅ‘k közötti szerzÅ‘déskötésre vonatkozó jogszabályok . 2001. évi CVIII. tv. az irányadó.

Kapcsolódó jogszabály

Vitás kérdésekben, egyéb jogi segítséget az Európai Bizottság online vitarendezési platformja is adhat.

2001 évi CVIII. törvény  az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggÅ‘ szolgáltatások egyes kérdéseirÅ‘l.  2001 évi CVIII. törvény

Adatvédelem

Honlapunk nem használ Sütiket (cookie-k).

A MegrendelÅ‘ tudomásul veszi és hozzájárul, hogy a megrendelés teljesítéséhez és az archiváláshoz szükséges személyes adatait adathordozókon rögzítsék. A MegrendelÅ‘ kifejezetten hozzájárul személyes adatainak felvételéhez, kezeléséhez és használásához. Az adatkezelés a Ptk. 83. §., a személyes adatok védelmérÅ‘l szóló 1992. évi LXIII. tv., valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggÅ‘ szolgáltatások egyes kérdéseirÅ‘l szóló 2001. évi CVIII. tv. figyelembevételével történik. A Hajdú Plakart Kft. (gardenmedia.hu kezelÅ‘je) valamennyi adatot bizalmasan kezel. A MegrendelÅ‘t megilleti hozzájárulásának a jövÅ‘re nézve való visszavonásának joga. A Hajdú Plakart Kft. a megrendelÅ‘ írásos kérése esetén törli a regisztrált adatokat a webáruház rendszerbÅ‘l. A Hajdú Plakart Kft kötelezi magát a személyes adatoknak a visszavonás esetén való azonnali törlésére, kivéve amennyiben még van folyamatban levÅ‘ megrendelés. A Hajdú Plakart Kft. a megbízáskor abból indul ki, hogy a MegrendelÅ‘ az adatait a munkáknak, a részére történÅ‘ kiszállításának idÅ‘pontján túl is biztosítja.

1.1 A Szolgáltató a https://gardenmedia.hu/ weboldal (továbbiakban: Honlap) működtetése során a Honlapon a termékeket és szolgáltatásokat megrendelÅ‘k (a továbbiakban együttesen: Felhasználók) adatait kezeli. 1.2 A Honlapon szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenységi körében eljáró jogi személyek képviselÅ‘i és egyéni vállalkozók regisztrálhatnak (továbbiakban együtt: vállalkozások), tekintettel arra, hogy Szolgáltató a fogyasztóvédelemrÅ‘l szóló 1997. évi CLV. törvény (továbbiakban: Fgytv.) 2. § a) pontja szerint fogyasztónak nem nyújt szolgáltatásokat. A vállalkozások adatai közérdekbÅ‘l nyilvános adatok, azonban a megrendelés során elÅ‘fordulhat, hogy a regisztráló vállalkozás személyes adatokat (is) megad, ezért a Szolgáltató minden esetben meg kíván felelni a személyes adatok kezelésére vonatkozó jogszabályi elÅ‘írásoknak is. 1.3. Jelen szabályzat kialakítása és alkalmazása során Szolgáltató az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.), az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggÅ‘ szolgáltatások egyes kérdéseirÅ‘l szóló 2001. évi CVIII. törvény (Ekertv.), valamint az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679. rendelete (továbbiakban: GDPR) szellemében és alkalmazásával, azoknak mindenben megfelelve jár el. 1.4. A Szolgáltató által nyújtott szolgáltatások vagy az ÁSZF változása esetén a változásokra vonatkozó tájékoztatást a Szolgáltató bizonyos esetekben elektronikus formában, e-mailben juttatja el a Felhasználók részére. Az  adatkezelés célja: kapcsolatfelvétel a Felhasználóval a megrendelés folyamataihoz, szállítási értesítésekhez és számlázáshoz, ezek visszaigazoló e-mail formájában kezelt adatok köre: vállalkozó neve/cégnév, céges e-mail cím, Felhasználó által megadott egyéb adatok  adatkezelési idÅ‘tartama: a megrendelés leadásától számított 1 évig, adattárolás módja: elektronikusan. Tekintettel arra, hogy a Felhasználó a megrendelési adatlap kitöltése során az „Üzenet” szövegdobozba a kötelezÅ‘en kezelt adatokon kívül további személyes adatokat is megadhat, az adatkezeléshez történÅ‘ hozzájárulása ezen adatok kezelésére is kiterjed. Szolgáltató ilyenkor is kizárólag kapcsolatfelvétel céljából kezeli a Felhasználó által megadott adatokat. A Felhasználó ezen hozzájárulásait bármikor jogosult visszavonni. A Szolgáltató ezen  kérelem benyújtásától számított legrövidebb idÅ‘n belül, de legfeljebb 30 nap – tiltakozás esetén 15 nap – alatt megvizsgálja, és annak megalapozottsága kérdésében döntést hoz, amelyrÅ‘l a kérelmezÅ‘t írásban tájékoztatja. Ha a Szolgáltató a Felhasználó kérelmét nem teljesíti, döntésében közli a kérelem elutasításának ténybeli és jogi indokait a Felhasználóval. 6.9. A Felhasználó a Polgári TörvénykönyvrÅ‘l szóló 2013. évi V. törvény alapján bíróság elÅ‘tt érvényesítheti jogait, valamint az Infotv.-ben foglaltak szerint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.; https://www.naih.hu/panaszuegyintezes-rendje.html) fordulhat és panaszt tehet.

 

Technikai információk

A webáruház szerver karbantartója:   Ceze Kft. Technikai kérdésekkel és problémákkal kapcsolatban írjon a  gardenmedia kukac gardenmedia.hu  e-mail címre.

Minden jog fenntartva! © www.gardenmedia.hu - 2012

Elektronikus ügyfélszolgálat: gardenmedia@gardenmedia.hu • Telefonos ügyfélszolgálat: 06/20 439-11-69 • Tel./Fax: 52/229-759