E-mail cím:
Jelszó:
Feliratkozás hírlevélre

Értesüljön aktuális AKCIÓINKRÓL első kézből!
CSUPÁN NÉHÁNY MÁSODPERC ÉS MÁRIS HÍRLEVÉLOLVASÓNK LEHET!
Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek soha nem adjuk ki!
Az alábbi beviteli mezőket töltse ki a feliratkozáshoz...
A hírlevélre feliratkozással kifejezetten hozzájárul az adatai felhasználásához és elfogadja adatvédelmi irányelveinket. (GDPR)

Név:
E-mail cím:
Bevásárlókosár
A kosár üres
Fizetendő: 0 Ft
Növény kategóriák

Az alábbi növénylista a címkék és jelszalagok rendelésének megkönnyítésére szolgál.

(A választott fajtákhoz hozzárendelheti a megrendelni kívánt színes növényjelölő tábla típusokat, vagy válassza ki a jeltábla típust a webáruházból és onnan is mellérendelheti a növény neveket.)

Évelő növények
Évelő növények

Díszfüvek, babuszok, páfrányok, pálmák, vízi, mocsári növények
Díszfüvek, bambuszok, páfrányok, pálmák, vízi, mocsári növények

Egy, kétnyári kerti cserepes növények
Egy, kétnyári kerti cserepes növények

Kaktuszok, pozsgások
Kaktuszok, pozsgások

Szobanövények
Szobanövények

Fenyők /tuják/
Fenyők /tuják/

Fák, bokrok
Fák, bokrok

Sziklakerti növények
Sziklakerti növények

Hagymás, gumós növények
Hagymás, gumós növények

A termékekre vonatkozó megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra, az árak tartalmazzák! A megrendelt termékek online rendeléssel házhoz szállítással , illetve személyesen is megrendelhetőek telephelyi átvétellel.

MPL  1 kg-ig ajánlottan /utánvéttel br; 2000Ft

MPL  1-3 kg-ig ajánlottan /utánvéttel br; 2.200 Ft

MPL XLméret / Jeltáblatartó/ MPL utánvétel 3500 Ft

MPL  3-5 kg-ig ajánlottan /előre utalással  br; 2.500 Ft

 

Kérjük hogy ne utaljon addig amíg e-maiben nem küldtük meg a számla másolatot. /Utaláskor kérjük a közlemény     rovatba a számla sorszámát megadni!

Programjaink előre utalással is megvásárolhatóak, ezután az általunk megadott linkről letölthető a program a regisztrációs kóddal együtt, díj; 0 Ft    Amennyiben CD-is igényelné, kérjük jelezze a megjegyzés ablakban.

Kis raklapos szállításátutalásos számlával  hullámpapír doboz, vagy nagysúlyú kültéri táblák esetében a Gebrüder Weiss Kft.-vel szállíttatunk, br; 14.000 Ft

Fontos! Cégünk a termékek környezetvédelmi termékdíját az alapanyag árban már megfizette, az áraink ezt már tartalmazzák!

 

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Az alábbi dokumentum a Gardenmédia webáruházban történő vásárlás, megrendelés jogi feltételeit tartalmazza. Ön megrendelésének jóváhagyásával a távollevők közötti szerződéskötésre vonatkozó jogszabály értelmében az alábbi szerződést elfogadja, ezért rendelés előtt feltétlenül OLVASSA EL!

A vásárlási szerződés írásban foglalt szerződésnek minősül, melynek a nyelve magyar.

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Web áruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelezőérvényűnek tekinti magára nézve.

A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén Ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll!

Üzemeltetői adatok

Cégnév: Hajdú Plakart Kft.

Székhely: 4220 Hajdúböszörmény, Dr. Molnár I. u. 6.

Telephely: 4220 Hajdúböszörmény, Baltazár D. u. 29.

Adószám: 13716444-2-09

Számlaszám: 10103434-58327300-01000007

Cégjegyzék szám: HBm 09-09-012518  

Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda:Hajdú - Bihar megyei Cégbíróság

Szerződés nyelve: Magyar

Elektronikus Ügyfélszolgálat: gardenmedia kukac gardenmedia.hu

Telefonos ügyfélszolgálat: 06/20 439-11-69       Tel./Fax: 52/229-759

Rendelési információk

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 9.00 -17.00 óráig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra. Ügyfélszolgálatunk minden esetben telefonon visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelését. A megrendeléseket nem raktárkészletről teljesítjük, minden termék egyedileg készül, így az általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 5-15 munkanap. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.  Előre nem látható okok (alapanyag késés, gépjavítás, stb.) miatt fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Erre kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor!

A megrendelő felelősségvállalása

A megrendelő a regisztrációs oldalon adja meg az adatait (melyeket az adatmódosítás oldalon módosíthat), a megrendelés ezen adatok alapján kerül teljesítésre. Hibás, vagy hamis adatok megadásából eredő károkért minden felelősség a megrendelőt terheli. Megrendelő tudomásul veszi, hogy rendelése(i) jóváhagyásával jelen szerződést elfogadja, és az itt leírtak be nem tartásával szerződésszegést követ el, melyért jogi felelősséggel tartozik. Az egyértelműen hamis adatokkal regisztrált felhasználókat a Gardenmédia webáruház jogosult az adatbázisból törölni, illetve kétségbe vonható adatok valódiságát jogosult ellenőrizni.

Megrendelő vállalja, hogy az általa jóváhagyott rendelésekben megrendelt árut tartalmazó küldemények átvételéről és kifizetéséről gondoskodik az általa választott szállítási és fizetési módoknak megfelelően. Amennyiben a küldemény kézbesítése a megrendelő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltségeket a megrendelő megtéríti a Gardenmédia webáruházat működtető Hajdú Plakart Kft. részére.

Rendelés menete

1.Az általánosan használt, megismert módokon választhatja ki az egyes termékeket webáruházunkban. Ha nem üres címkéket, szalagokat, táblákat, hanem grafikailag megtervezett, akár egyedi fényképes címke típust rendel, ehhez hozzárendelheti a növény adatbázisunkban található fajtanevek előtt lévő kódszámot, ez megkönnyíti  a további munkafolyamatokat és nem kell Önnek minden növényhez leírást csatolnia.

2. Ha nem találja a növényfajtát, vagy szeretné kiegészíteni saját információival, ezt megteheti a megjegyzés menüben. Ez vonatkozik az egyéb rendelhető termékekre is.

3. Céglogót, képeket EAN azonosítókat a megrendeléskor a termék alatti mezőkbe csatolhatja, feltöltheti, a megjegyzés rovatba információi leírhatja ezt a mentés füllel kell rögzíteni a kosárba helyezés előtt.

4. A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba a kívánt darab/ csomag számot állítsa be.

5. Amennyiben szeretne további terméket kosárba helyezni, válassza a „vásárlás folytatása” gombot. Ha nem szeretne további terméket vásárolni,ellenőrizze a megvásárolni kívánt termék darabszámát. A „törlés” gombra kattintva törölheti a kosár tartalmát. Mennyiség megadását követően válassza a „kosár frissítése” gombot.

6. Szállítási/fizetési mód kiválasztása.

7. Megrendelés

8. Szállítási / Számlázási illetve a belépési adatok megadása /Amennyiben már regisztrálta magát akkor be tud lépni.

9. Az adatok megadását követően a " Megrendelés" gombra kattintva tudja elküldeni megrendelését, előtte azonban még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat, illetve megjegyzést is küldhet a megrendelésével.

10.  A megrendelés elküldését követően e-mailben visszaigazolást kap.

11. A beérkezett megrendelését  visszaigazoljuk, illetve egyeztetjük az adatokat, majd 1-2 nap múlva színes késztermék kép  mintát kap. Amennyiben megfelelőnek tartja és ezt írásban e-mailben  megerősíti, ezt követően történik a gyártás!

 Amennyiben regisztrál,  a jövőben regisztrált felhasználóként be tud lépni és azonnal el tudja küldeni megrendelését a szállítási és számlázási adatok megadása nélkül! Fontos, ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázára, illetve szállításra a termék. A regisztrációt egyszer kell végrehajtania, későbbi vásárlások alkalmával ezt a lépést már nem kell elvégeznie. 

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

A megrendelt terméket szinte minden esetben átutalással kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem állmódunkban elfogadni! Biztosítunk lehetőséget a csomag értékének előre történő kiegyenlítésére. Ezt kérjük jelezze.

Visszalépés a vásárlástól

A webáruházunkban megrendelt termékek többsége nem késztermékek. Egyes termékek  a megrendelő igényeihez tervezett és legyártott  egyedi áruk. Egyedi méretre, egyedi igény szerint legyártandó címkék, etikettek, dísztárgyak egyedi terméknek minősülnek.  Egyedi termékre az Elállás joga nem érvényesíthető.

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet (a távollevők között kötött szerződésekről) 5. § c) pontja szerint: A fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogot olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő. A Megrendelő , a megrendelését követő ( a  Szállítótól kapott, pontos termékképet adó ) visszaigazolását és gyártási jóváhagyását követően a termék készítésének folyamata elindul. Ezután már nem áll módunkban visszamondását elfogadni és a megrendelés teljes összege kiszámlázásra kerül!

A biztonságos üzletmenet és a visszaélések elkerülése érdekében Szállító fenntartja magának a jogot, hogy csak feltételekhez kötve (pl. értékhatár feletti előzetes fizetési kérelem), vagy egyáltalán ne szolgálja ki azokat a vásárlókat, akik rendszeresen nem tartják be a vásárlási szerződésben foglaltakat, vagy bármilyen más módon kárt okoznak Szállítónak.

Garancia (jótállás)

Hibás termék esetén a törvényben szabályozott keretek között a garancia érvényesíthető. Cégünk az általa forgalmazott termékekre 12 hónap garanciát vállal az adott termékre vonatkozó felhasználási feltételekkel. A kültéri felhasználású etikettekre, címkékre a termékleírásban szereplő használhatósági intervallum idejére vállalunk garanciát. A jótállási idő kezdete a számla dátuma és amennyiben a termék mellett nincs külön jótállási jegy, akkor a számla egyben a jótállási jegy is. A jótállási körbe nem eső termékeinkre a vonatkozó jogszabályokban rögzített szavatossági idő jár.

Az eladó további szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 151/2003. (IX.22.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

A Tartós fogyasztási cikkek jótállásáról a 151/2003. (IX.22.) sz. Korm.  rendeletben foglaltak az irányadók.

Szerződésben nem szabályozott kérdések  

A jelen szerződésben és a kapcsolódó dokumentumokban nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, valamint az elektronikus kereskedelemre és a távollevők közötti szerződéskötésre vonatkozó jogszabályok . 2001. évi CVIII. tv. az irányadó.

Kapcsolódó jogszabály

Vitás kérdésekben, egyéb jogi segítséget az Európai Bizottság online vitarendezési platformja is adhat.

2001 évi CVIII. törvény  az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről.  2001 évi CVIII. törvény

Adatvédelem

Honlapunk nem használ Sütiket (cookie-k).

A Megrendelő tudomásul veszi és hozzájárul, hogy a megrendelés teljesítéséhez és az archiváláshoz szükséges személyes adatait adathordozókon rögzítsék. A Megrendelő kifejezetten hozzájárul személyes adatainak felvételéhez, kezeléséhez és használásához. Az adatkezelés a Ptk. 83. §., a személyes adatok védelméről szóló 1992. évi LXIII. tv., valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. figyelembevételével történik. A Hajdú Plakart Kft. (gardenmedia.hu kezelője) valamennyi adatot bizalmasan kezel. A Megrendelőt megilleti hozzájárulásának a jövőre nézve való visszavonásának joga. A Hajdú Plakart Kft. a megrendelő írásos kérése esetén törli a regisztrált adatokat a webáruház rendszerből. A Hajdú Plakart Kft kötelezi magát a személyes adatoknak a visszavonás esetén való azonnali törlésére, kivéve amennyiben még van folyamatban levő megrendelés. A Hajdú Plakart Kft. a megbízáskor abból indul ki, hogy a Megrendelő az adatait a munkáknak, a részére történő kiszállításának időpontján túl is biztosítja.

1.1 A Szolgáltató a https://gardenmedia.hu/ weboldal (továbbiakban: Honlap) működtetése során a Honlapon a termékeket és szolgáltatásokat megrendelők (a továbbiakban együttesen: Felhasználók) adatait kezeli. 1.2 A Honlapon szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenységi körében eljáró jogi személyek képviselői és egyéni vállalkozók regisztrálhatnak (továbbiakban együtt: vállalkozások), tekintettel arra, hogy Szolgáltató a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény (továbbiakban: Fgytv.) 2. § a) pontja szerint fogyasztónak nem nyújt szolgáltatásokat. A vállalkozások adatai közérdekből nyilvános adatok, azonban a megrendelés során előfordulhat, hogy a regisztráló vállalkozás személyes adatokat (is) megad, ezért a Szolgáltató minden esetben meg kíván felelni a személyes adatok kezelésére vonatkozó jogszabályi előírásoknak is. 1.3. Jelen szabályzat kialakítása és alkalmazása során Szolgáltató az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.), az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (Ekertv.), valamint az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679. rendelete (továbbiakban: GDPR) szellemében és alkalmazásával, azoknak mindenben megfelelve jár el. 1.4. A Szolgáltató által nyújtott szolgáltatások vagy az ÁSZF változása esetén a változásokra vonatkozó tájékoztatást a Szolgáltató bizonyos esetekben elektronikus formában, e-mailben juttatja el a Felhasználók részére. Az  adatkezelés célja: kapcsolatfelvétel a Felhasználóval a megrendelés folyamataihoz, szállítási értesítésekhez és számlázáshoz, ezek visszaigazoló e-mail formájában kezelt adatok köre: vállalkozó neve/cégnév, céges e-mail cím, Felhasználó által megadott egyéb adatok  adatkezelési időtartama: a megrendelés leadásától számított 1 évig, adattárolás módja: elektronikusan. Tekintettel arra, hogy a Felhasználó a megrendelési adatlap kitöltése során az „Üzenet” szövegdobozba a kötelezően kezelt adatokon kívül további személyes adatokat is megadhat, az adatkezeléshez történő hozzájárulása ezen adatok kezelésére is kiterjed. Szolgáltató ilyenkor is kizárólag kapcsolatfelvétel céljából kezeli a Felhasználó által megadott adatokat. A Felhasználó ezen hozzájárulásait bármikor jogosult visszavonni. A Szolgáltató ezen  kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 30 nap – tiltakozás esetén 15 nap – alatt megvizsgálja, és annak megalapozottsága kérdésében döntést hoz, amelyről a kérelmezőt írásban tájékoztatja. Ha a Szolgáltató a Felhasználó kérelmét nem teljesíti, döntésében közli a kérelem elutasításának ténybeli és jogi indokait a Felhasználóval. 6.9. A Felhasználó a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény alapján bíróság előtt érvényesítheti jogait, valamint az Infotv.-ben foglaltak szerint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.; https://www.naih.hu/panaszuegyintezes-rendje.html) fordulhat és panaszt tehet.

 

Technikai információk

A webáruház szerver karbantartója:   Ceze Kft. Technikai kérdésekkel és problémákkal kapcsolatban írjon a  gardenmedia kukac gardenmedia.hu  e-mail címre.

Minden jog fenntartva! © www.gardenmedia.hu - 2012

Elektronikus ügyfélszolgálat: gardenmedia@gardenmedia.hu • Telefonos ügyfélszolgálat: 06/20 439-11-69 • Tel./Fax: 52/229-759