E-mail cím:
Jelszó:
Feliratkozás hírlevélre

Értesüljön aktuális AKCIÓINKRÓL első kézből!
CSUPÁN NÉHÁNY MÁSODPERC ÉS MÁRIS HÍRLEVÉLOLVASÓNK LEHET!
Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek soha nem adjuk ki!
Az alábbi beviteli mezőket töltse ki a feliratkozáshoz...
A hírlevélre feliratkozással kifejezetten hozzájárul az adatai felhasználásához és elfogadja adatvédelmi irányelveinket. (GDPR)

Név:
E-mail cím:
Bevásárlókosár
A kosár üres
Fizetendő: 0 Ft
Növény kategóriák

Az alábbi növénylista a címkék és jelszalagok rendelésének megkönnyítésére szolgál.

(A választott fajtákhoz hozzárendelheti a megrendelni kívánt színes növényjelölő tábla típusokat, vagy válassza ki a jeltábla típust a webáruházból és onnan is mellérendelheti a növény neveket.)

Évelő növények
Évelő növények

Díszfüvek, babuszok, páfrányok, pálmák, vízi, mocsári növények
Díszfüvek, bambuszok, páfrányok, pálmák, vízi, mocsári növények

Egy, kétnyári kerti cserepes növények
Egy, kétnyári kerti cserepes növények

Kaktuszok, pozsgások
Kaktuszok, pozsgások

Szobanövények
Szobanövények

Fenyők /tuják/
Fenyők /tuják/

Fák, bokrok
Fák, bokrok

Sziklakerti növények
Sziklakerti növények

Hagymás, gumós növények
Hagymás, gumós növények

Webáruház főoldal » Programok

Programok


Nagyobb kép

Ára: 24000 Ft

GardenMediaLabeling (Kertészeti címkéző program)

Tisztelt Érdeklődő!

Reméljük programunk hasznos kiegészítője lesz a napi termék, áru címkézési feladatok elvégzésében. Ha meglévő készletkezelő programja nem alkalmas kültéri időjárás álló önrögzítős faiskolai szalagok és öntapadós vinyl etikett címkék nyomtatására, ebben segít ez a kis program. Meglévő termék adatbázisát csv (excelből is generálható) formátumban feltöltheti a GardenMediaLabeling programba és már nyomtathat is. Előre feltöltött növényadatbázist tartalmaz piktogramokkal, leírással, ebből is indíthat nyomtatást. Céges logó egyedi piktogram megjeleníthetőség.

Nagyon hasznos funkciója az új kertészeti címkéző programunknak a Tömeges címkenyomtatás;   Ez a nyomtatási lehetőség a napi feladatait könnyíti meg, egyszerre kiválasztható mely termékekhez szeretne adott darabszámú címkét nyomtatni, és a nyomtatót a feladattal magára hagyhatja, nem kell egyesével nyomtatgatni.

A programból mindenféle bonyolult nyomtatóbeállítás és szerkesztés nélkül egy 25x247 mm-es, egy kisebb 16,6x165 mm-es faiskolai szalagot  és egy 58x43 mm-es kültéri öntapadós etikettet nyomtathat. Az előző készletkezelő programunkhoz képest a GMLabeling programból nyomtatott címkéket a nagyobb betűméretek, rugalmas vonalkód kezelés, külső vonalkód import vagy egyedi generálás, több fajta termékhez egyedi darabszámú címkék egyidejű nyomtatása,  vonalkód olvasóval történő gyors termékazonoítási lehetőség, magát a programot egyszerűbb kezelőfelület, könnyű külső adat-termék importálhatóság jellemzi.

Bátran érdeklődjön a 06 húsz 439 11 69-es telefonszámon további információkért

(A programhoz szükséges Zebra nyomtatót, vonalkód olvasót és az egyéb kellékanyagokat is raktárról szállítjuk, napi segítségnyújtással állunk rendelkezésére.

Itt találja)

Telepítési információ: A megfelelő működés miatt a programot ne a telepítésnél automatikusan felajánlott Program File-s mappába és ne windows-os rendszer mappákba telepítse, hanem egy tetszőlegesen létrehozozott pl, GM Labeling mappába. Ez főleg a win7, win 10 és Vista rendszer védelem tiltásai miatt szükséges.

Telepítés után az ; admin ,  admin szavakkal indítható el a program. Bármilyen információval állok rendelkezésére a 06/20 439-11-69-es telefonszámon.

 

A rendszer működéséhez szükséges nyomtató, vonalkód olvasó, etikett és festékszalagok a program kellékek menüben található.

A feltüntetett ár végfelhasználói br ár;  AM  (0 áfa tartalommal)!

 

Vásárlási információ: Amennyiben CD-n  igényelné, kérjük jelezze ekkor postán elküldjük, ez  +1800 Ft. költséget jelent.  A termék előre utalással is meg vásárolható . Ekkor a vásárlás után kap egy linket amiről letöltheti a programot, valamint e-mailben kap egy regisztrációs kódot amivel érvényesítheti a programját. Célszerű letöltés után egy másolatot készíteni, főleg ha több gépre szeretné telepíteni.

Termék ára: 24000 Ft

Minden jog fenntartva! © www.gardenmedia.hu - 2012

Elektronikus ügyfélszolgálat: gardenmedia@gardenmedia.hu • Telefonos ügyfélszolgálat: 06/20 439-11-69 • Tel./Fax: 52/229-759