E-mail cím:
Jelszó:
Feliratkozás hírlevélre

Értesüljön aktuális AKCIÓINKRÓL első kézből!
CSUPÁN NÉHÁNY MÁSODPERC ÉS MÁRIS HÍRLEVÉLOLVASÓNK LEHET!
Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek soha nem adjuk ki!
Az alábbi beviteli mezőket töltse ki a feliratkozáshoz...
A hírlevélre feliratkozással kifejezetten hozzájárul az adatai felhasználásához és elfogadja adatvédelmi irányelveinket. (GDPR)

Név:
E-mail cím:
Bevásárlókosár
A kosár üres
Fizetendő: 0 Ft
Növény kategóriák

Az alábbi növénylista a címkék és jelszalagok rendelésének megkönnyítésére szolgál.

(A választott fajtákhoz hozzárendelheti a megrendelni kívánt színes növényjelölő tábla típusokat, vagy válassza ki a jeltábla típust a webáruházból és onnan is mellérendelheti a növény neveket.)

Évelő növények
Évelő növények

Díszfüvek, babuszok, páfrányok, pálmák, vízi, mocsári növények
Díszfüvek, bambuszok, páfrányok, pálmák, vízi, mocsári növények

Egy, kétnyári kerti cserepes növények
Egy, kétnyári kerti cserepes növények

Kaktuszok, pozsgások
Kaktuszok, pozsgások

Szobanövények
Szobanövények

Fenyők /tuják/
Fenyők /tuják/

Fák, bokrok
Fák, bokrok

Sziklakerti növények
Sziklakerti növények

Hagymás, gumós növények
Hagymás, gumós növények

Webáruház főoldal » Programok

Programok


Nagyobb kép

Ára: 21400 Ft

GardenMedia Kertészeti Készletnyilvántartó-címkéző program

GardenMedia kertészeti készletnyilvántartó cimkéző program. Klasszikus készletnyilvántartó funkciók leegyszerűsített felhasználóbarát kezeléssel, készletkiadáskor áruösszesítő nyomtatással. Már ezzel a számlázórész nélküli verzióval is komplett kereskedelmi rendszerre tehet szert, megkönnyítve mindennapjait.

Speciális bizonylatok, szaporítóanyag, növényútlevél készítése.

Előre feltöltött cikktörzs (növény lista)  10 növénycsoportba sorolt mintegy 2600 növényfajta adatokkal, rövid leírással, ismertetőkkel, színes fényképekkel., piktogrammokkal  Ezeket bővítheti, kedve szerint átcsoportosíthatja.

A program egyik leghasznosabb funkciója többek között a címkéző rendszere mellyel kétféle cimketípust is készíthetünk. Faiskolai szalagra és öntapadós kültéri etikettre készíthetünk vele árukísérő cimkéket, amit automatikusan állít elő a program az adatbázisból belső azonosításra alkalmas vonalkóddal, termék árral, a vevők tájékoztatása érdekében növény ismertetőkkel, piktogramokkal. Új cikk (növény) esetén nagyon egyszerűen megadhatja e leírásokat, a többit a program generálja. A cimkék cseréjekor nem kell állítani, kalibrálni semmit, egy gombnyomással indítható.

Vonalkódos adatgyűjtővel történő készlet, áruforgalom kezelés, áruösszesítő bizonylat készítés.

 

A feltüntetett ár 27% Áfát tartalmaz!

 

Vásárlási információ: Amennyiben CD-n  igényelné, kérjük jelezze ekkor postán elküldjük, ez +1500 Ft. költséget jelent. A termék előre utalással is meg vásárolható . Ekkor a vásárlás után kap egy linket amiről letöltheti a programot, valamint e-mailben kap egy regisztrációs kódot amivel érvényesítheti a programját. Célszerű letöltés után egy másolatot készíteni, főleg ha több gépre szeretné telepíteni.

 

 

Telepítési információ: A megfelelő működés miatt a programot ne a telepítésnél automatikusan felajánlott Program File-s mappába és ne windows-os rendszer mappákba telepítse, hanem egy tetszőlegesen létrehozozott pl, GardenMedia mappába. Ez főleg a win7, win 10 és Vista rendszer védelem tiltásai miatt szükséges.

Telepítés után az ; admin ,  admin szavakkal indítható el a program. Bármilyen információval állok rendelkezésére a 06/20 439-11-69-es telefonszámon.

A rendszer működéséhez szükséges nyomtató, vonalkód olvasó, etikett és festékszalagok a program kellékek menüben található.

Termék ára: 21400 Ft

Minden jog fenntartva! © www.gardenmedia.hu - 2012

Elektronikus ügyfélszolgálat: gardenmedia@gardenmedia.hu • Telefonos ügyfélszolgálat: 06/20 439-11-69 • Tel./Fax: 52/229-759